teleormaneanul.ro

Sute de solicitări la Ambulanță în minivacanța de Rusalii – 7 persoane au încercat să-și ia viața, 57 de intervenții pentru conflicte și agresiuni fizice

Must read

776 de solicitări au avut echipajele Serviciului Județean de Ambulanță, în perioada 01 – 06 iunie, dintre acestea 75 fiind solicitări de cod roșu, potrivit unui raport întocmit de conducerea instituției. Sursa citată transmite că cele mai multe solicitări, exceptând transferurile interclinice (139 la număr) au fost pentru dureri abdominale sau de spate. De asemenea, 74 de solicitări au fost pentru cefalee, în timp ce alte 57 au fost pentru conflicte și agresiuni fizice.

- Publicitate -

În intervalul menționat, se arată în raportul instituției, 7 solicitări au fost pentru tentative de suicid, 19 pentru cazuri de intoxicații, 7 pentru persoane căzute în spații publice, iar alte 11 pentru bolnavi psihici.

De asemenea, echipajele de salvare au intervenit și la 9 accidente rutiere, din care au rezultat 15 victime, dintre acestea 9 fiind transportate la spital.

Pe de altă parte, în minivacanța de Rusalii, echipajele Serviciului de Ambulanță au constatat decesul în cazul a 8 persoane, 6 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 48 și 84 de ani.

- Advertisement -

More articles

Latest article