teleormaneanul.ro

Sute de persoane au avut nevoie de Ambulanță în ultimele zile – 46 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

Must read

469 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 07– 10 octombrie, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 92 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 49, au fost pentru dureri abdominale și de spate.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 46 de apeluri au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, în timp ce 31 de apeluri au fost pentru cefalee.

N-au lipsit nici intoxicațiile – 12 la număr, și nici cazurile psihiatrice – 17 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, trei persoane au încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la 10 evenimente rutiere, din care au rezultat 14 victime, dintre care șapte au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În schimb, în intervalul menționat, pentru două persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre unbărbat și o femeie, cu vârste de 79 și 93 de ani, din Măgura și Orbeasca, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

- Advertisement -

More articles

Latest article