teleormaneanul.ro

Sute de persoane au avut nevoie de Ambulanță în ultimele trei zile – 61 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

Must read

549 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 31 decembrie – 3 ianuarie, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 115 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 61, au fost pentru conflicte și agresiuni fizice.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 58 de apeluri au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce 42 de apeluri au fost pentru cefalee.

N-au lipsit nici intoxicațiile – 17 la număr, și nici cazurile de oameni căzuți în stradă – 4 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, trei persoane au încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la cinci evenimente rutiere, din care au rezultat șase victime, dintre care patru au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În schimb, în intervalul menționat, pentru trei persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 52 și 74 de ani, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

- Advertisement -

More articles

Latest article