teleormaneanul.ro

Șoferi prinși la volan băuți, fără permis sau cu mașini neînmatriculate/ Oamenii legii au aplicat amenzi de peste 240.000 de lei, la final de săptămână

Must read

Polițiștii teleormăneni au intervenit, în perioada 19 – 21 aprilie, la peste 230 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 217 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112. În perioada menționată, la nivelul județului au fost înregistrate două accidente rutiere, două persoane fiind ușor rănite și necesitând îngrijiri medicale. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere. Polițiștii atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

- Publicitate -

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat 16 infracțiuni, dintre care – conducere sub influența alcoolului (Alxandria, Islaz, Turnu Măgurele), conducere auto neînmatriculat (Botoroaga, Rădoiești) și conducere fără permis (Plosca, Mavrodin, Crângu, Botoroaga, Rădoiești).

Totodată, la nivelul județului s-a acționat preventiv – reactiv, în filtre rutiere, în scopul descurajării și combaterii consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 563 de sancțiuni, valoarea acestora depășind 240.000 de lei, totodată fiind reținute 37 de permise de conducere și retrase 17 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația rutieră.

- Advertisement -

More articles

Latest article