teleormaneanul.ro

Și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința

Must read

Un bătrân de 86 de ani, din Crângeni, și-a pierdut viața în incendiul care i-a cuprins locuința. Potrivit ISU Teleorman, la baza producerii incendiului a stat jarul căzut din sobă pe materialele textile din apropiere.

- Publicitate -

Pompierii au intervenit la locul incendiului miercuri după amiază, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, ajutați și de membrii SVSU Crângeni.

“La sosirea echipajelor de intervenție focul se manifesta într-o cameră de locuit, cu posibilitatea extinderii la restul imobilului, iar în interiorul acesteia se afla un bătrân, de 86 de ani, din păcate decedat. Incendiul a fost stins în limitele găsite, în aproximativ o oră și jumătate, fiind salvate bunuri materiale apreciate la peste 45000 de lei. Pagubele materiale, reprezentând mobilierul, aparatura electrocasnică, mai multe articole textile și îmbrăcăminte din camera afectată, au fost estimate la suma de 8000 de lei. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs din cauza jarului căzut din sobă pe materialele textile din apropiere”, a transmis ISU Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article