teleormaneanul.ro

Scade numărul localităților din scenariul roșu

Must read

2.407 cazuri de COVID-19 au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, la  nivelul județului Teleorman, în toate cele 97 de localități, incidența calculată pentru ziua de duminică, 7 noiembrie, fiind de 6.75. Cea mai mare rată de infectare este, în continuare, la Săceni (29.89 la mie), însă și aici este în scădere față de zilele precedente.

- Publicitate -

În ceea ce privește localitățile urbane, Zimnicea înregistrează, duminică, o rată de infectare de 10.55 la mie, Alexandria – 9.07 la mie, Videle – 8.08 la mie, Roșiori de Vede – 6.17 la mie, iar Turnu Măgurele – 4.16 la mie.

Potrivit situației oficiale, pentru ziua de duminică, 7 noiembrie, 81 de localități din Teleorman sunt în scenariul roșu, cu rate de îmbolnăvire mai mari de 3 cazuri la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost efectuate 103 teste RT-PCR, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică. În aceeași perioad, arată sursa citată, 737 de persoane au trecut pragul centrelor de vaccinare pentru a se imuniza anti-COVID.

- Advertisement -

More articles

Latest article