teleormaneanul.ro

Șase persoane, între care o fetiță de 5 ani, găsite decedate la final de săptămână

Must read

Șase persoane au fost găsite decedate de echipajele de salvare, la finalul săptămânii trecute, se arată într-un raport întocmit de Serviciul de Ambulanță Teleorman. Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat de 62 de ani, din Băbăița, o fetiță de 5 ani, din Nanov, un bărbat de 66 de ani, din Vedea, un bărbat de 84 de ani, din Orbeasca de Sus, o femeie de 69 de ani, din Zimnicea, și o femeie de 55 de ani, din Pietroșani, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic, fiind constatat decesul.

- Publicitate -

489 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 16–19 decembrie, ora 08.00, se arată în raportul întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 101 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 63, au fost pentru dureri abdominale și de spate. Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 51 de apeluri au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, în timp ce 38 de apeluri au fost pentru cefalee.

De asemenea, în intervalul menționat, echipajele de salvare au intervenit și la trei accidente rutiere produse la Bujoru și Alexandria, din care au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital.

- Advertisement -

More articles

Latest article