teleormaneanul.ro

Accident rutier cu trei victime/ Unul dintre șoferi a părăsit locul accidentului

Must read

Un bărbat din Buzescu este cercetat de oamenii legii după ce, vineri seară, a fost implicat într-un accident rutier produs pe raza municipiului Turnu Măgurele, ulterior plecând de la fața locului. Potrivit IPJ Teleorman, bărbatul s-a prezentat în cele din urmă la sediul Poliției Turnu Măgurele. În urma evenimentului rutier, trei persoane care se aflau în mașina cu care a intrat în coliziune autoturismul condus de bărbatul din Buzescu au ajuns la spital.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați, vineri seară, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza municipiului Turnu Măgurele, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat că, un bărbat de 43 de ani, din Buzescu, în timp ce conducea un autoturism în Turnu Măgurele, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de de 29 de ani din comuna Ianca, județul Olt.

După producerea evenimentului, bărbatul de 43 de ani ar fi deplasat autovehiculul și ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, prezentându-se ulterior la  sediul Poliției municipiului Turnu Măgurele.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 51 de ani și a două femei, de 50 și 47 de ani, toți pasageri în autoturismul condus de femeia  în vârstă de 29 de ani, fiind transportați la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto din Olt a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, în timp ce bărbatul din Buzescu refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și  împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

- Advertisement -

More articles

Latest article