teleormaneanul.ro

S-a ales cu dosar penal, după ce a închis pisica în cuva mașinii de spălat

Must read

Un bărbat din Cervenia s-a ales cu dosar penal, după ce a închis o pisică în cuva unei mașini de spălat și a ținut-o mai multe zile acolo. Oamenii legii au fost sesizați despre acest caz de reprezentanții unei asociații de animale, iar la fața locului au constatat că fapta se confirmă. Animalul a ajuns într-un adăpost al unei asociații de animale de pe raza județului Călărași.

- Publicitate -

“Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați telejonic, joi, de reprezentantul unei asociații de animale, în localitatea Cervenia o persoană ține închisă de mai multe zile o pisică în cuva unei mașini de spălat .

Lucrătorii Biroului s-au deplasat pe raza localității unde au identificat persoana respectivă și locația unde era deținută

Animalul se afla în vădită stare de slăbire, fapt pentru care s-a emis ordinul de deplasare în adăpost la o asociație de animale de pe raza județului Călărași .

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent”, a transmis IPJ Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article