teleormaneanul.ro

Ridicat de polițiști după ce a alimentat fără să plătească de la două stații peco și a folosit plăcuțele de înmatriculare ale altor mașini

Must read

Un tânăr din Teleorman au fost ridicat, ieri, de polițiștii din Olt, în urma a două percheziții domiciliare făcute pe raza județului, într-un dosar ce vizează infracțiuni de de furt calificat și infracțiuni rutiere. Concret, potrivit Poliției Olt, acesta, alături de un alt tânăr din județ, ar fi alimentat, fără să plătească, de la două stații peco din Corabia, dar au și mers cu plăcuțe de înmatriculare care aparțineau altor mașini.

- Publicitate -

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 20-23 octombrie a.c., doi tineri, de 18 și 21 de ani, ambii din județul Teleorman, ar fi alimentat carburant, în valoare de 800 de lei, de la două stații peco din orașul Corabia, pe care nu l-ar fi plătit. Totodată, aceștia ar fi folosit două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare, aparținând altor autoturisme, existând suspiciunea că au fost sustrase.

În urma probatoriului administrat, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman .

- Advertisement -

More articles

Latest article