teleormaneanul.ro

Retragere surpriză de pe lista de candidați PNL pentru Consiliul Local Alexandria

Must read

Valentina Pașa, manager al Bibliotecii Județene „Marin Preda”, și-a retras candidatura de pe lista cu care liberalii alexăndreni vin în fața electoratului la alegerile locale din 9 iunie 2024 pentru Consiliul Local Alexandria. Depusă pe 7 mai 2024, cererea de retragere a candidaturii a rămas definitivă pe data de 8 mai 2024, astfel că Valentina Pașa nu se va mai regăsi pe lista de candidați PNL la Consiliul Local Alexandria.

- Publicitate -

Nu se știe ce motive au determinat-o să facă acest pas, dar ținând cont de faptul că Valentina Pașa este manager al Bibliotecii Județene „Marin Preda”, pare că aceasta a ales activitatea de la conducerea instituției din subordinea Consiliului Județean în detrimentul activității politice.

Valentina Pașa era pe locul 16 pe lista da candidați PNL pentru Consiliul Local Alexandria, listă depusă de partid la data de 26 aprilie 2024.

Și de pe lista de candidaturi a Alianței Dreapta Unită a fost depusă o cerere de renunțare la candidatură, aceasta fiind formulată de Beatrice Băcanu .

Oferta electorală a partidelor politice la nivel de municipiu reședință de județ, pentru funcția de primar și pentru mandate de consilieri locali, poate fi consultată accesând următorul link https://alexandria.ro/proces-verbal-privind-constatarea-ramanerii-definitive-a-candidaturilor-depuse-pentru-alegerile-locale-din-data-de-09-iunie-2024-incheiat-astazi-08-05-2024/

- Advertisement -

More articles

Latest article