teleormaneanul.ro

Record negativ pentru Teleorman – 42 de decese provocate de COVID-19, în 24 de ore

Must read

Prima zi din noiembrie vine cu un record negativ pentru județul Teleorman. 42 de decese provocate de infecția cu virusul SARS-CoV-2 au fost raportate în ultimele 24 de ore, la nivelul județului, potrivit datelor făcute publice de autorități.

- Publicitate -

Pe site-ul Ministerului Sănătății, încă din luna martie a acestui an, sunt publicate atât date referitor la numărul cazurilor de COVID-19, cât și date despre numărul de teste efectuate, numărul de persoane spitalizate sau de reinfectări, defalcate pe județe. Pentru ziua de 1 noiembrie, cele mai multe decese – 67, sunt trecute în contul municipiului București. Cu 42 de decese, județul Teleorman se clasează pe a doua poziție în ceea ce privește numărul deceselor în ultimele 24 de ore, urmat de Constanța și Iași, cu câte 31 de decese.

La nivel național, până marți, 2 noiembrie, 48.664 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 01 noiembrie (10:00) – 02 noimebrie (10:00) au fost raportate de către INSP 591 de decese (279 bărbați și 312 femei), din care 5 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele țară. Potrivit datelor oficiale, 555 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 14 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 22 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Din totalul de 591 de pacienți decedați, 541 erau nevaccinați și 50 vaccinați. Cei 50 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 40-49 de ani și peste 80 de ani. Toți pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități.

- Advertisement -

More articles

Latest article