teleormaneanul.ro

Rămâne cum s-a stabilit la proba scrisă a concursului pentru directori de școli – Contestațiile nu au modificat situația inițială

Must read

Notele la proba scrisă a concursului organizat de Ministerul Educației pentru directori și directori adjuncți de instituții de învățământ preuniversitar au putut fi contestate de candidații nemulțumiți în perioada 15-17 octombrie, iar la nivelul județului au fost depuse 16 contestații, potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul Școlar Județean. În urma soluționării acestora, 15 au fost respinse, în timp ce numai una a fost admisă. Dar nici candidatul cu contestația admisă nu a avut prea mare noroc, pentru că nota după evaluare este cu doar 20 de sutimi mai mare decât cea inițială (care era de 6,20), prin urmare insuficientă pentru ca dascălul să poată merge la proba de interviu.

- Publicitate -

Rezultatele după soluționarea contestațiilor arată că 111 candidați au fost declarați admiși (65,3%), în timp ce alți 59 de candidați au fost declarați respinși (34,7%). De asemenea, opt candidați nu s-au prezentat la proba scrisă, în timp ce cinci candidați au fost amânați pentru sesiunea suplimentară programată pentru data de 28 octombrie.

La proba scrisă, patru dintre candidați au reușit “performanța” să obțină note sub 5, cea mai mică notă fiind nota 3, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, în timp ce alți 13 candidați au obținut note cuprinse între 5 și 6. Una dintre cele 16 contestații depuse a fost a unuia dintre candidații care au obținut note sub 5 la proba scrisă (4,80).

- Advertisement -

More articles

Latest article