teleormaneanul.ro

Puncte fixe de recenzare în Alexandria, la Primărie și la Direcția de Evidență a Persoanelor

Must read

La nivelul municipiului Alexandria au fost înființate puncte fixe de recenzare, care vor funcționa zilnic, în intervalul orar 08.00 – 18.00, până la finalul perioadei de recenzare, a anunțat Primăria Alexandria.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, cetațenii care nu s-au autorecenzat și care nu au fost vizitați sau nu au fost gasiți acasă de rencenzorii de teren, se pot recenza la sediul Primăriei Municipiului Alexandria, intrarea din strada Dunării, dar și la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor Alexandria, str. Ion Creangă, nr. 57, bloc G Modern (vizavi de S.R.I.).

262.633 de persoane (83,2% din populatia rezidentă tintă la 1 decembrie 2021) s-au recenzat, la nivelul județului Teleorman, până luni, 4 iulie, potrivit datelor furnizate de Direcția Județeană de Statistică.

În perioada 31 mai – 17 iulie se desfăsoară în judeţui a treia etapă a Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor, etapa în care recenzorii intră în teren și colectează prin interviu față-în-față, cu ajutorul tabletei, înregistrările individuale, pentru acele persoane care nu s-au autorecenzat on-line.

Participarea la recensământ este obligatorie, iar persoanele care vor refuza recenzarea riscă o amendă cuprinsă între 1.000 şi 3.000 lei, iar pentru persoanele care împiedică accesul în complexuri sau ansambluri rezidenţiale sunt prevăzute amenzi între 1.500 şi 5.000 lei.

- Advertisement -

More articles

Latest article