teleormaneanul.ro

PSD a câștigat alegerile în 66 de localități din județ, funcția de președinte și majoritatea în Consiliul Județean

Must read

PSD a câștigat 66 de primării din județ, la alegerile locale de duminică, 9 iunie, în timp ce PNL a câștigat 29, iar AUR 2, a anunțat președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea, într-o conferință de presă în care l-a avut alături pe președintele executiv al PSD Teleorman și primarul Alexandriei Victor Drăgușin.

- Publicitate -

Potrivit președintelui PSD Teleorman, social-democrații au pierdut alegerile la Orbeasca, Videle, Plosca, Ștorobăneasa, Segarcea Vale, Beuca, Călmățuiu de Sus și Poeni, dar au câștigat la Vitănești, Botoroaga, Ciolănești și Mârzănești.

În ceea ce privește rezultatele scrutinului pentru președintele Consiliului Județean, rezultatele parțiale arată că Adrian Gâdea, candidatul PSD, și-a adjudecat 55.47% din voturi, candidatul PNL Marin Țole – 25.60%, candidatul AUR Gabriel Florea – 11.08%, iar candidatul ADU Constantin Stăvărache – 5.19% din voturi.

Pentru mandatele de consilieri județeni, lista PSD a fost votată de 55.4% dintre alegătorii care și-au exercitat dreptul la vot, lista PNL – 27.49%, lista AUR –9.35%, lista ADU – 4.74%, iar lista SOS – 2.65%.

Adrian Gâdea a ținut să mulțumească teleormănenilor care au ieșit la vot, celor care au votat și susținut candidații PSD, membrilor, militanților și simpatizanților, echipelor locale de campanie și celei județene, precum și instituțiilor implicate în organizarea alegerilor locale și europarlamentare.

”Noi am făcut o campanie corectă, civilizată, în care nu am răspuns la provocări, nu am răspuns zvonurilor și bârfelor care au circulat (…) o campanie bazată pe discuții corecte, libere și sincere cu cetățenii”, a subliniat Adrian Gâdea referitor la perioada dinaintea scrutinului de duminică, 9 iunie.

- Advertisement -

More articles

Latest article