teleormaneanul.ro

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni – Temperaturile se mențin ridicate; se anunță ploi de scurtă durată aproape în fiecare zi

Must read

Temperaturile se vor menţine ridicate și pe parcursul următoarelor două săptămâni, însă ar putea apărea ploi de scurtă durată şi pe arii restrânse aproape zilnic, în cea mai mare parte a țării, conform prognozei pentru intervalul 25 iulie – 7 august, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

- Publicitate -

Pentru Muntenia, potrivit meteorologilor, în prima săptămână din intervalul analizat va fi caniculă aproape în fiecare zi, iar media maximelor termice se va situa în general între 34 și 37 de grade. Totodată, minimele termice vor fi în medie între 18 și 20 de grade, conform ANM.

În intervalul 31 iulie – 3 august valorile de temperatură vor scădea astfel că maximele termice vor avea o medie ce se va situa între 29 și 33 de grade, iar minimele termice între 17 și 19 grade. În zilele care vor urma se va încălzi din nou, în medie cu 3…4 grade maximele și cu 1…2 grade minimele.

Ploi de scurtă durată și izolate vor fi posibile aproape în fiecare zi. Excepție va face finalul lunii iulie și începutul lunii august, când va crește probabilitatea pentru averse pe arii extinse și posibil cu caracter torențial.

- Advertisement -

More articles

Latest article