teleormaneanul.ro

Probele eliminatorii au “cernut” candidații pentru cele nouă posturi de ajutor de șef de post scoase la concurs de IPJ Teleorman

Must read

Mai puțin de un sfert dintre candidații care s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman pentru ocuparea a nouă posturi de agent de poliție (ajutor de șef de post) vor susține proba scrisă, programată pentru data de 23 octombrie. Din cei 52 de candidați care au susținut proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, numai 28 au reușit să o și promoveze, potrivit datelor publicate pe pagina de internet a instituției.

- Publicitate -

Concurența se anunța acerbă pentru ocuparea celor nouă posturi de ajutor șef de post scoase la concurs de Inspectoratul Județean de Poliție, în contextul în care nu mai mai puțin de 192 de dosare de candidatură au fost depuse în perioada destinată înscrierii. În urma verificării corectitudinii întocmirii dosarelor de recrutare a candidaților, comisia de concurs a stabilit însă că numai 52 dintre acestea sunt complete. Ulterior, proba de evaluare a performanței fizice a mai “cernut” din candidați, astfel că numai 28 din cei care au dat proba sportivă au reușit să o și promoveze.

Cele nouă funcții scoase la concurs sunt disponibile la posturile de poliție de la Frăsinet, Călmățuiu, Călmățuiu de Sus, Lisa, Beciu, Crevenicu, Purani, Bujoru, Pietroșani. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

- Advertisement -

More articles

Latest article