teleormaneanul.ro

Poliția Teleorman și-a prezentat oferta educațională a școlilor M.A.I. pentru anul 2023

Must read

Platoul din fața Finanțelor Publice a găzduit, joi, activitățile de informare și promovare a meseriei de polițist organizate de Poliția Teleorman, în cadrul cărora tinerii interesați de domeniu au putut afla răspunsurile la cele mai diverse întrebări.

- Publicitate -

Elevii și copiii care au participat la eveniment au aflat despre cum pot deveni  polițiști, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, dar au primit și răspunsuri la întrebările pe care le-au avut cu privire la această profesie.

Polițiștii teleormăneni desfășoară permanent activități de promovare a profesiei de polițist, copiii având șansa de a descoperi latura interesantă din domeniul forțelor de ordine.

În perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman primește cereri de înscriere pentru trei dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Anunțul de recrutare cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Teleorman, la  https://tr.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceale-ale-m-a-i-sesiunea-oct-2023-feb-2024.

- Advertisement -

More articles

Latest article