teleormaneanul.ro

Peste 1.5 miliarde de lei pentru județul Teleorman prin PNI “Anghel Saligny” – Mai mult de jumătate din bani merg către drumuri și poduri

Must read

Ministrul Dezvoltării a finalizat repartizarea pe județe a sumelor alocate prin Programul național de investiții “Anghel Saligny”, iar potrivit datelor făcute publice județului Teleorman îi revine suma de 1.532.392.372 lei, din care 656.739.588 este alocarea pentru apă și canalizare, iar 875.652.784 pentru drumuri și poduri.

- Publicitate -

La nivel național, prin acest program vor fi alocate 52,5 miliarde de lei autorităților locale și județene, 22,5 miliarde pentru proiecte de apă și canalizare și 30 de miliarde pentru drumuri și poduri.

Tot joi, ministrul Cseke Attila a precizat că se dorește lamsarea apelurilor de proiecte pentru Fondul local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în data de 16 mai, la ora 10:00, mai devreme cu o lună și jumătate față de termenul convenit initial.

“Suntem în discuții avansate cu Comisia Europeană, astfel că, deși termenul convenit inițial era 30 iunie, putem lansa apelurile cu o lună și jumătate mai devreme”, a spus ministrul Cseke Attila.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article