teleormaneanul.ro

Patronul unui bar din Alexandria s-a ales cu dosar penal pentru “uz de armă fără drept”

Must read

Oamenii legii au deschis dosar penal și fac cercetări după ce au fost alertați, noaptea trecută, de un bărbat de 41 de ani, din Alexandria, care ar fi auzit un zgomot puternic într-una dintre încăperile societății comerciale în care se afla. La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Alexandria, care deținea legal un pistol letal, tip revolver, iar în împrejurări necunoscute care vor fi stabilite în urma cercetărilor a fost declanșat un cartuș, transmite IPJ Teleorman.

- Publicitate -

Martorii spun că ar fi fost vorba despre o altercație în toată regula, care ar fi avut loc într-un bar din Alexandria, în jurul orei 02.00, și că bărbatul care deținea pistolul ar fi chiar patronul localului.

Potrivit reprezentanților IPJ Teleorman, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiu nii de “uz de armă fără drept”, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

- Advertisement -

More articles

Latest article