teleormaneanul.ro

Partidul Forța Dreptei Teleorman: “Politică în slujba propriului interes”/ Comunicat de presă

Must read

Forța Dreptei Teleorman constată, cu surprindere, faptul că la nivelul județului s-a format o nouă alianță politică prin asocierea PSD și USR.

- Publicitate -

După imorala și rușinoasa coaliție PSD-PNL făcută la nivel național, iată că și partidul care și-a construit întreaga retorică din campania electorală pe acuzații, fondate considerăm noi, aduse “ciumei roșii” simte nevoia să se dedulcească din banul public.

Primii pași au fost deja făcuți prin negocierea unor poziții la nivelul Primăriei Rosiori de Vede, instaurarea doamnei Piper în funcția de viceprimar al orașului, reprezentanții USR primind, se pare, posturi în administrația publică locală pentru autodenumitul “lider al opoziției la PSD” Costin Fierăscu și câțiva dintre colegii săi, inclusiv accesul la pușculița reprezentată de S.C. Urbis Servconstruct S.R.L., al cărei control absolut îl exercită noua alianță după ultima ședință de Consiliu Local.

Am așteptat, în speranța că acest aranjament imoral este doar o mică mizerie a conducerii USR Rosiorii de Vede, o poziție oficială a conducerii județene a acestui partid, dar aceasta lipsește cu desăvârșire, confirmând astfel zvonurile că această apropiere are girul “șefilor de la București”. E oare acest fapt un REPER de luat în calcul privind viitoarele înțelegeri politice?

În secolul corectitudinii politice, mult clamată de USR Teleorman, se vrea indusă părerea că singura resursă de supraviețuire a inteligenței a rămas ipocrizia.

Forța Dreptei rămâne, astfel, singurul partid politic în opoziție, reprezentant al curentului politic de dreapta, fără agendă ascunsă și interese de grup, cel puțin în județul nostru.

 

Comitetul de Coordonare județean Teleorman al Partidului Forța Dreptei

- Advertisement -

More articles

Latest article