teleormaneanul.ro

„Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?”, cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă, se joacă la Centrul Multifuncțional pentru Tineri

Must read

Piesa de teatru “Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?”, cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă, în regia lui Alexandru Dabija, se pune în scenă miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 19.00, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria.

- Publicitate -

Întâlnirea cu doi actori magistrali, Marcel Iureș (Moromete) și George Mihăiță (Cocoșilă), “Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?” oferă numeroase momente de ilaritate, precum și reflecții asupra universului românesc realist și mitic, dar totodată prezintă și o dramatizare după “Moromeții”, semnată de Cătălin Ștefănescu. Spectacolul este considerat de critici o bijuterie a creaţiei teatrale independente contemporane.

Pretul unui bilet este de 50 lei, evenimentul fiind subvenționat de Primăria municipiului Alexandria, pentru a facilita accesul cetățenilor la piesa de teatru.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Multifuncțional pentru Tineri Alexandria începând cu data de 14 aprilie (joi, vineri, luni, marți), în intervalul orar 14.00–17.00, sâmbătă în intervalul orar 10.00 – 12.00 și în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile.

- Advertisement -

More articles

Latest article