teleormaneanul.ro

Note cuprinse între 4 și 9.20 la cea de-a doua sesiune a concursului pentru directori de școli

Must read

69 de candidați cu dosare complete s-au înscris la proba scrisă din cea de-a doua sesiune a concursului pentru directori și directori adjuncți de instituții de învățământ preuniversitar din județ, desfășurată vineri, iar dintre aceștia 18 au obținut note sub 7, astfel că nu vor merge mai departe la proba de interviu, potrivit rezultatelor afișate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean. Mai mult, trei dintre candidați au reușit “performanța” să obțină note sub 5, cea mai mică notă fiind nota 4, în timp ce alți trei candidați au obținut note cuprinse între 5 și 6. La polul opus, sunt două note de 9 și o notă de 9.20. Alți 13 candidați nu s-au prezentat la proba scrisă a concursului, conform sursei citate.

- Publicitate -

Candidații nemulțumiți de notele primite pot depune contestații la proba scrisă, prin e-mail, sâmbătă, în intervalul orar 09.00 – 12.00, iar acestea vor fi soluționate în perioada 21.02 – 22.02, conform calendarului concursului.

Rezultatele probei scrise a concursului organizat pentru ocuparea posturilor directori și directori adjuncți de instituții de învățământ preuniversitar din județ pot fi consultate pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean la http://www.isjtr.ro/mat/concurs_directori/2022/TR_Rezultate_anonimiz_concurs_directori_proba_scrisa_18feb2022.pdf 

57 de funcții de conducere ale unor instituții de învățământ din Teleorman – grădinițe, școli generale și licee, au rămas vacante în urma finalizării concursului organizat de Ministerul Educației în toamna anului trecut.

- Advertisement -

More articles

Latest article