teleormaneanul.ro

Municipalitatea alexăndreană predă către CNI un teren de aproape 3.000 mp pentru construirea unei creșe în zona Peco

Must read

Aleșii locali alexăndreni s-au întrunit, joi, în ședintă de îndată, în sistem de video-conferintă, pentru aprobarea proiectului de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii -C.N.I. S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect tip – Construire creşă mică din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.

- Publicitate -

Proiectul de act administrativ a fost votat favorabil de către consilierii locali, astfel că, pe bază de protocol, municipiul Alexandria va preda Companiei Naționale de Investiții un teren în suprafaţă de 2.940 mp, situat pe str. Şoseaua Turnu Măgurele, nr. 4, pentru realizarea obiectivului de investiţii Proiect tip – „Construire creşă mică”. De asemenea, actul administrativ adoptat, joi, prevede și asigurarea finanțării de către Consiliul Local al municipiului Alexandria, a cheltuielilor pentru racordurile la utilităţi (electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.).

La nivel national, au fost aprobate 138 de obiective de investitii în vederea construirii de creşe, printre acestea fiind nominalzată şi localitatea Alexandria pentru realizarea unei creşe.

“Pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii Proiect tip – Construire creşă mică este nevoie de o suprafată de teren de 2.940 mp, iar funcţiunile din amplasament sunt: cresa cu 4 grupe/40 copii, cu funcţiunile necesare, într-o singură clădire, având regimul de înălţime parter – spaţii exterioare, amenajate pentru activităţi în aer liber”, se arată în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre.

- Advertisement -

More articles

Latest article