teleormaneanul.ro

Modernizare străzi în Dobrotești și sistem de canalizare la Sârbeni, prin PNI „Anghel Saligny”

Must read

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 460.753.430,18 lei.

- Publicitate -

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea străzilor și drumurilor de interes local, precum și înființarea, modernizarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 407, în valoare totală de 4.253.365.681,77 de lei – a precizat ministrul Cseke Attila.

Potrivit datelor făcute publice, de la nivelul județului sunt semnate contractele pentru obiectivele de investiții “Modernizare străzi de interes local în comuna Dobrotești, județul Teleorman” în valoare de 14.000.000 lei, și „Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în localitățile Sârbeni , Sârbenii de Jos și Udeni, comuna Sârbeni, județul Teleorman”, cu o valoare de 21.600.000 lei.

- Advertisement -

More articles

Latest article