teleormaneanul.ro

Mobilier și cărți pentru Școala Gimnazială Plosca în cadrul proiectului “Adoptă astăzi o școală din mediul rural!”

Must read

Școala Gimnazială Plosca a primit, astăzi, mobilier și cărți în cadrul proiectului “Adoptă astăzi o școală din mediul rural!”, derulat de organizația din sectorul 2 a Partidului Național Liberal.

- Publicitate -

“Școala Plosca a primit azi mobilier și cărți pentru elevii noștri! Doamna Monica Anisie, președintele organizației PNL sector 2, împreună cu colegii domniei sale ne-a “adoptat”, Școala Plosca având privilegiul de a fi prima școala “adoptată” în cadrul proiectului “Adoptă astăzi o școală din mediul rural”! (…) Mulțumim doamnei președinte a organizației PNL Sector 2 (n.r. Monica Anisie), colegilor din organizație! Toți, astăzi, duminică, în zi de odihnă, au încărcat mobiler și cărți pentru elevii Școlii Gimnaziale Plosca!”, a precizat prof. Iuliana Stancu, directorul Școlii Gimnaziale Plosca.

Proiectul “Adoptă astăzi o școală din mediul rural!” este derulat de organizația PNL sector 2, în cursul lunii noiembrie, pentru a marca adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului.

Prima acțiune concretă din cadrul demersului a fost realizată, astăzi, iar beneficiarii sunt elevii Școlii Gimnaziale Plosca, care au primit băncuțe și scaune individuale, precum și carți de matematică și de lectură, oferite de către președintele PNLS2, senatorul Monica Cristina Anisie.

“Dragi copii, vă doresc să descoperiți magia lecturii și a cifrelor! Când ne vedem de Sf. Nicolae, aștept să-mi destăinuiți ceea ce ați aflat! Voi transmite lui Moș Crăciun cât de cuminți sunteți, ca să vă trimită cadourile binemeritate! Abia aștept să vă întâlnesc!”, le-a transmis fostul ministru al Educației elevilor de la Plosca.

- Advertisement -

More articles

Latest article