teleormaneanul.ro

Ministrul Familiei Natalia Intotero a venit la DGASPC Teleorman cu paturi, saltele și obiecte de îmbrăcăminte pentru copiii instituționalizați

Must read

Paturi, saltele și perne, lenjerii de pat, precum și obiecte de îmbrăcăminte au fost distribuite, joi, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, în prezența ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero. Campania de distribuire a produselor destinate copiilor instituționalizați provin din rezerva de stat a țării, ca urmare a unei Hotărâri de Guvern prin care 10.500 de copii instituționalizați din toată țara vor beneficia de acest sprijin, în valoare totală de peste 19 milioane de lei.

- Publicitate -

“Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, doamna Natalia Intotero a ajuns astăzi la DGASPC Teleorman, în cadrul unei campanii de distribuție a produselor destinate copiilor instituționalizați.

Produsele primite provin din rezerva de stat a țării, ca urmare a unei Hotărâri de Guvern prin care 10.500 de copii instituționalizați din toată țara vor beneficia de acest sprijin, în valoare totală de peste 19 milioane de lei.

Astfel, au fost predate 175 de paturi, 175 de saltele și tot atâtea perne, dar și 350 de lenjerii de pat, 120 de tricouri și 120 de treninguri.

Mulțumim doamnei ministru și președintelui Administrației Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, domnul Georgian Pop, pentru sprijinul acordat copiilor noștri!”, a transmis președintele Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article