teleormaneanul.ro

Microbuz implicat într-un accident la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai din Alexandria – 13 persoane au ajuns la spital

Must read

13 persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineața, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai din Alexandria, în care au fost implicate un microbuz și o autoutilitară.

- Publicitate -

Potrivit ISU Teleorman, la ora 04.02, pe numărul unic pentru apeluri de urgență s-a anunțat producerea unui accident rutier în municipiul Alexandria, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieșite, acuzând leziuni ușoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz și una din autocamionetă.

13 persoane, cu vârste între 25 și 65 de ani, cu leziuni ușoare, conștiente și cooperante, au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pentru gestionarea optimă a acestui eveniment, salvatorii teleormăneni au intervenit cu 6 ambulanțe SAJ, un SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM),  o mașină de stingere și o autospecială de descarcerare.

După asigurarea măsurilor P.S.I., cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

 

 

 

- Advertisement -

More articles

Latest article