teleormaneanul.ro

Mașină răsturnată pe DN52, aproape de Turnu Măgurele

Must read

Un bărbat de aproximativ 35 de ani a ajuns la spital, cu multiple traumatisme, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN52, în apropiere de Turnu Măgurele.

- Publicitate -

Potrivit ISU Teleorman, pompierii militari au fost solicitați să intervină la accidentul produs la aproximativ 5 km de Turnu Măgurele, în jurul orei 03.40, iar la fața locului salvatorii l-a găsit pe bărbatul de aproximativ 35 de ani, cu multiple traumatisme, în stare de inconștiență, neîncarcerată. Victima a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul Județean, pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical al Serviciului de Ambuanță.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

- Advertisement -

More articles

Latest article