teleormaneanul.ro

Magicianul Robert Tudor le-a oferit un spectacol pe cinste elevilor din Alexandria/ Actrița Monica Davidescu le-a vorbit despre importanța lecturii

Must read

Elevi din ciclului primar ai unităților de învățământ alexăndrene au avut parte, joi, de un spectacol pe cinste oferit de celebrul magician Robert Tudor. Alături de acesta, actrița Monica Davidescu le-a explicat celor mici, prin exemple concrete, care este importanța lecturii în viața unui viitor adult.

- Publicitate -

Întâlnirea dintre magicianul Robert Tudor și Monica Davidescu și copii a avut loc în sala de spectacole a Centrului Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria. Sala, pe cât de mare este, s-a dovedit neîncăpătoare pentru copiii care s-au arătat nerăbdători să se întâlnească cu magicianul lor preferat.

Iepuri, broaște, porumbei, trucuri cu cărți de joc și mese zburătoare, toate și-au făcut loc în spectacolul oferit de magician copiilor. De asemenea, actrița Monica Davidescu a interpretat o mică scenetă în care a dialogat cu o carte – butaforie de mari dimensiuni, moment plin de învățăminte cu tâlc despre importanța lecturii.

Cei mici au fost atât de încântați de spectacol încât, la sfârșit, s-au lăsat cu greu duși din sală, cu toate că la ieșire îi așteptau părinții.

Activitatea face parte din seria manifestărilor organizate, în săptămâna 10 – 15 ianuarie, cu ocazia inaugurării Centrului Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria.

- Advertisement -

More articles

Latest article