teleormaneanul.ro

LISTĂ. Școlile și grădinițele din județ cu clase trecute în sistem online din cauza COVID-19

Must read

Preșcolarii și elevii din 243 de clase ale unităților școlare din județ fac cursurile online, după confirmarea unor cazuri de COVID-19 în rândul elevilor și/sau profesorilor. Situația este valabilă pentru data de 8 octombrie, iar cele mai multe dintre clasele care au suspendată activitatea școlară cu prezență fizică sunt din Alexandria, respectiv 77, potrivit Inspectoratului Școlar Județean.

- Publicitate -

Clase cu activitatea trecută în online mai au și școlile din Băbăița, Beuca, Ulmeni, Buzescu, Bujoru, Ciolănești, Călinești, Cosmești, Gratia, Crîngeni, Crângu, Drăcșenei, Drăgănești Vlașca, Islaz, Lisa, Mavrodin, Măldăeni, Mîrzănești, Cernetu, Nenciulești, Olteni, Perii Broșteni, Plosca, Poeni, Roșiori de Vede, Saelele, Salcia, Scrioaștea, Tătărăștii de Jos, Slăvești, Turnu Măgurele, Țigănești, Vedea, Videle, Vitănești și Zimnicea.

Situația instituțiilor de învățământ care au clase pentru care au fost suspendate cursurile cu prezența fizică, după ce au fost confirmate cazuri de COVID-19 în rândul elevilor sau cadrelor didactice, poate fi consultată la adresa http://www.isjtr.ro/mat/anunturi/TR_clase_in_online_8oct2021.pdf .

Toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ, pentru care nu au fost confirmate cazuri de COVID-19, funcționează conform scenariului I, care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a tuturor antepreșcolarilor,
preșcolarilor și a elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, indiferent de rata de infectare înregistrată în localitatea respectivă.

- Advertisement -

More articles

Latest article