teleormaneanul.ro

Licitație publică pentru închirierea unor terenuri în Parcul Pădurea Vedea, pentru amplasarea de automate cafea, răcoritoare sau fast-food/snack

Must read

Primăria Municipiului Alexandria organizează licitaţie publică pentru închirierea a 24 terenuri, în suprafaţă de 2,25 mp. fiecare, aparţinând domeniului public de interes local al Municipiului Alexandria, situate în Parcul Pădurea Vedea, destinate amplasării de automate cafea, răcoritoare sau fast-food/ snack.

- Publicitate -

Licitaţia va avea loc pe data de 16 februarie, ora 12:00, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri, din str. Confederaţiei, nr. 1, Municipiul Alexandria, iar termenul limită privind răspunsul la solicitările de clarificări este data de 06 februarie.

Documentaţia de licitaţie poate fi studiată şi achiziţionată, contra-cost, de la sediul Primăriei Alexandria, Compartiment Domeniu Public şi Privat, iar actele necesare pentru înscrierea la licitaţie se vor depune într-un singur exemplar, la registratura generală a instituției din cadrul Centrului de Informații pentru Cetățeni, intrarea din str. Ion Creangă, până la data de 14.02.2023, ora 16:00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituției din str. Dunării, nr. 139, Compartiment Domeniu Public şi Privat, din cadrul Direcţiei Patrimoniu, telefon 0247-317732, int. 134.

- Advertisement -

More articles

Latest article