teleormaneanul.ro

La un pas de tragedie, din cauza unui aparat de gătit lăsat nesupravegheat

Must read

O bătrână de aproximativ 80 de ani, din  Saelele, a scăpat teafără după ce locuința i-a fost cuprinsă de un incendiu provocat de un aparat de gătit lăsat nesupravegheat. Femeia a observat la timp flăcările și a reușit să se evacueze, însă incendiul a mistuit o bucătărie de vară, o magazie de cereale și la un garaj, cu pericol de dezvoltare la o construcție tip hală, unde erau depozitate mai multe utilaje agricole și la o locuință. Incediul a fost stins în totalitate după aproape două ore de intervenție, transmite ISU Teleorman.

- Publicitate -

“Astăzi, în jurul orei 12.50, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat intervenția pompierilor militari turneni pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Saelele, cu pericol de propagare la o casă de locuit și la mai multe construcții aflate în imediata apropiere.

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat imediat trei echipaje de salvatori, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea acestora, focul se manifesta generalizat la o bucătărie de vară, pe o suprafață de cca. 30 mp, la o magazie de cereale și la un garaj, cu pericol de dezvoltare la o construcție tip hală, unde erau depozitate mai multe utilaje agricole și la o locuință.

Prin dispozitivul creat, pompierii militari au reușit să localizeze rapid incendiul, în limitele găsite, acesta fiind stins în totalitate după aproape două ore de intervenție.

Din fericire, proprietara, de aproximativ 80 de ani, la momentul observării incendiului a reușit să se evacueze în condiții de siguranță, neavând nevoie de îngrijirile paramedicilor SMURD.

Cauza probabilă a acestui eveniment a fost un aparat de gătit lăsat în funcţiune nesupravegheat”, transmite sursa citată.

- Advertisement -

More articles

Latest article