teleormaneanul.ro

La Roșiori de Vede, pompieri din patru județe au luat startul concursului serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

Must read

Pompierii militari profesioniști din patru județe se întâlnesc în Teleorman, la Roșiori de Vede, pentru a participa la concursul serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, faza zonală, a anunțat ISU Teleorman. Competiția de derulează în perioada 6 – 8 iulie și are patru probe, iar persoanele care vor să asiste la întrecerea sportivă sunt așteptate joi, începând cu ora 11.30, și vineri, de la ora 08.00, pe Stadionul Municipal Roșiorii de Vede.

- Publicitate -

“În această zi se va ține ședința tehnica, iar în zilele de joi și vineri, pompierii militari din cadrul ISU Arges, ISU Olt, ISU Teleorman și ISU Giurgiu se vor întrece la patru probe – Scara de fereastră, Pista cu obstacole, Ștafeta 4×100 m și Realizarea dispozitivului de lupta la motopompă – pentru obținerea primului loc și a unui timp cât mai bun care să le permită participarea la faza națională.

Le dorim băieților noștri succes, o poziție cât mai sus pe podium și de ce nu, un loc la faza națională!

Cei care doresc să asiste la această întrecere sportivă, sunt invitați joi, începând cu ora 11.30 și vineri, de la ora 08.00, pe Stadionul Municipal Roșiorii de Vede!

Suntem convinși că o să vă placă să-i vedeți la lucru pe cei mai buni pompieri din patru județe! Vă așteptăm!”, au transmis, miercuri, reprezentanții ISU Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article