teleormaneanul.ro

ISU Teleorman a trimis tabăra mobilă în județul Galați, pentru refugiații ucraineni

Must read

Peste 200 de pompieri salvatori intervin în sprijinul echipajelor operative din cele opt județe aflate la granița cu Ucraina, respectiv cu Republica Moldova, astfel că pentru acoperirea eficientă a misiunilor din teren generate de dinamica fluxului de cetățeni sosiți în Romania din zona de conflict, în sprijinul resurselor deja existente în zonele de graniță, a fost dispusă trimiterea taberelor mobile aflate în rezerva operativă a 15 inspectorate județene pentru situații de urgență, urmând ca acestea să fie operaționalizate în funcție de necesități. Tabăra mobilă de la ISU Teleorman merge către ISU Galați, potrivit datelor furnizate.

- Publicitate -

“În continuare, echipajele IGSU vor asigura suportul necesar pentru buna gestionare a acestei situații, prin punerea la dispoziție a întregului personal și a mijloacelor tehnice necesare, conform competențelor, ori de câte ori va fi necesar.

Asigurăm populația că pompierii salvatori sunt și rămân la datorie și vor gestiona cu promptitudine orice solicitare de sprijin, conform atribuțiilor specifice zonei de competență și de responsabilitate.

Completul poate asigura condiții de cazare și hrănire pentru 201 persoane, fiecare tabără fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare și de iluminat, saci de dormit, europubele și plase pentru asigurarea/ dirijarea circuitului persoanelor, precum și o bucătărie rulantă.

IGSU are în dotare 39 tabere mobile pentru sinistrați, cu o capacitate de 201 locuri/tabără. La nevoie acestea pot fi dislocate din alte județe către zonele care necesită suplimentarea unor astfel de unități”, a transmis ISU Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article