teleormaneanul.ro

Intervenție dificilă a pompierilor la Nenciulești – 6 butelii scoase dintr-o locuință în flăcări

Must read

Aproape o oră și jumătate s-au luptat cu flăcările, pompierii militari, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit, sâmbătă dimineață, la o locuință din Nenciulești. Din locuința cuprinsă de flăcări, salvatorii au scos nu mai puțin de șase butelii, care prezentau pericol de explozie.

- Publicitate -

“La sosirea echipajelor, focul se manifesta generalizat, la două anexe, la o bucătărie și un hol ale unei case de locuit, cu pericol de propagare și distrugere a tuturor construcțiilor. Militarii au reușit să localizeze și să lichideze focul în limitele găsite, în aproximativ o oră și jumătate. Pe timpul intervenției, salvatorii au evacuat din zona afectată de incendiu șase butelii de aragaz, încărcate, cu pericol de explozie”, a transmis ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, aflat la nivelul unei anexe.

O femeie de aproximativ 70 de ani, soția proprietarului, a făcut un atac de panică și, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, a fost transportată la Spitalul Județean.

Au ars în incendiu bunuri estimate la 20.000 de lei și au fost salvate bunuri estimate la peste 150.000 de lei.

- Advertisement -

More articles

Latest article