teleormaneanul.ro

Inspectorul șef al ISU Teleorman, col. Marius Stancu iese la pensie, după 7 ani la conducerea instituției și 32 de ani de carieră militară

Must read

Inspectorul șef al ISU Teleorman, col. Marius Stancu iese la pensie, începând cu data de 28 decembrie, dată de la care împuternicit pentru exercitarea funcției este prim-adjunctul său, lt. col. Florin Pîngă, au anunțat reprezentanții instituției. Momentul festiv de retragere din activitate a colonelului Marius Stancu, după 32 de ani de carieră militară, a avut loc, miercuri, la sediul ISU Teleorman. Și tot miercuri, salvatorii din județ și-au luat la revedere de la alți doi colegi, respectiv plt. adj. șef Ion Florina, din cadrul compartimentului Secretariat și Documente Clasificate și plt. adj. șef Prunăreanu Valentin, din cadrul Serviciului Logistic, care trec în rezervă la aceeași dată cu șeful ISU Teleorman.

- Publicitate -

„Astăzi, am pășit cu emoție în ultimul capitol al unei povești extraordinare care a avut loc la ISU „A.D. Ghica” al județului Teleorman, unitate condusă cu pricepere și iscusință timp de șapte ani de către colonelul Marius Stancu, în calitate de inspector șef. Un comandant de excepție spunem noi, colegii, care trage cortina peste o carieră militară de 32 de ani, marcată de sacrificii și succese, acesta urmând să treacă în rezervă, cu drept la pensie, începând cu ziua de mâine, 28 decembrie 2023.

Întregul personal al unității noastre, conștient de greutatea emoțională a evenimentului, a organizat un moment festiv plin de apreciere și recunoștință pentru a-i mulțumi pentru devotamentul său neclintit, pentru profesionalismul și loialitatea sa față de această armă, pentru tot ceea ce a realizat în cadrul acestei familii a pompierilor militari teleormăneni.

În cadrul acestei festivități, am avut plăcerea și onoare de a saluta și transmite cele mai frumoase gânduri și pentru alți doi colegi, plt. adj. șef Ion Florina, din cadrul compartimentului Secretariat și Documente Clasificate și plt. adj. șef Prunăreanu Valentin, din cadrul Serviciului Logistic, care și-au încheiat capitolul din viața lor militară, trecând în rezervă cu aceeași dată”, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanții ISU Teleorman.

Ceremonia de predare a ștafetei și a drapelului de luptă al unității va avea loc pe data de 5 ianuarie 2024, în prezența unui reprezentant al comenzii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

- Advertisement -

More articles

Latest article