teleormaneanul.ro

În timp ce negocierile dintre PSD și PNL au intrat în prelungiri, din peisaj a dispărut secretarul general al Prefecturii

Must read

După venirea la guvernare a PSD alături de PNL și formarea Guvernului, la împărțirea funcțiilor din eșaloanele inferioare s-a stabilit ca prefectul să revină PNL în Teleorman, iar cele două funcții de subprefect să meargă la PSD. Despre funcția de secretar general al Instituției Prefectului nu s-a zis nimic la momentul respectiv, dar instalată pe post a rămas Nicoleta Voicu, cunoscută drept o apropiată a aripii liberale din județ.

- Publicitate -

De ceva timp însă, în spațiul public au apărut zvonuri cum că mandatul Nicoletei Voicu în funcția de secretar general al Instituției Prefectului Teleorman e pe final. Voci din sfera politică spun că aceasta a tot așteptat, încă de la finalul lunii trecute, prelungirea interimatului, însă așteptarea sa ar fi rămas fără rezultat.

De altfel, Nicoleta Voicu a fost scoasă deja de pe site-ul Instituției Prefectului de la secțiunea “Despre noi” – “Conducere”. Mai mult, postul de secretar general al instituției figurează ca fiind vacant în organigrama postată pe site-ul Prefecturii spre finalul lunii aprilie.

Rămâne de văzut dacă liberalii vor numi pe altcineva în funcție sau dacă vor fi nevoiți să  cedeze funcția partenerilor de coaliție, mai ales în contextul în care se știe deja că liderii celor două formațiuni politice aflate la guvernare – Adrian Gâdea și Eugen Pîrvulescu tot încearcă, de ceva vreme, să poarte negocieri pentru funcțiile de conducere ale deconcentratelor. Ciudat este că negocierile par să aibă rezultat numai dacă sunt purtate în prezența liderilor de la Centru – exemplu concret fiind conducerea Inspectoratului Școlar, care a revenit PSD, și a Finanțelor Publice, instituție ce a revenit PNL în urma marii împărțeli. Discuțiile purtate în județ par să fie însă doar o simplă figurație, în care o parte trage de timp, iar cealtaltă nu dă semne că ar reuși să schimbe lucrurile prea curând.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article