teleormaneanul.ro

În loc de prima întâlnire cu o femeie cunoscută pe internet, un tânăr a fost sechestrat și bătut – Polițiștii din județ au deschis dosar penal

Must read

Un tânăr din Vâlcea a fost sechestrat și bătut de mai multe persoane din Brânceni, după ce acesta a cunoscut o femeie pe o rețea de socializare și a venit în județ, să o cunoască. La sosirea în Teleorman însă, pe tânăr l-au așteptat mai multe persoane care l-au urcat într-o autoutilitară și l-au dus într-o locuință din localitatea Brânceni, unde acesta ar fi fost supus unor chinuri greu de imaginat.

- Publicitate -

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe, iar la audieri au ajuns patru persoane, toate din Brânceni.

“La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizați cu privire la faptul că un tânar ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Sectiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă cu domiciliul în orașul Drăgășani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o rețea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni.

De asemenea, în baza informațiilor obținute a reșit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forța si urcat într-o autoutilitară dupa care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni.

În urma activitaților desfașurate au fost identificate 4 persoane, toate din comuna Brânceni, jud. Teleorman care au fost conduse la sediul Politiei, pentru audieri”, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article