teleormaneanul.ro

Impact frontal între două autoturisme pe DN6, la Măldăeni

Must read

UPDATE: În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime, dintre care una – un bărbat de 75 de ani, și-a pierdut viața. Alte trei victime, dintre care una în stare gravă, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar o a cincea victimă a refuzat transportul la o unitate medicală, după ce a primit îngrijiri la fața locului. Ulterior, și cea de-a cincea victimă a solicitat să meargă la spital, pentru îngrijiri medicale.

- Publicitate -

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul rutier pe DN 6 este blocat complet, în zona localității Măldăeni, în urma unui accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, a transmis IPJ Teleorman.

Din primele date, în evenimentul rutier sunt implicate două autoturisme, care s-au lovit frontal, în urma impactului rezultând patru victime, dintre care două au rămas încarcerate.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Rosiori de Vede cu o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și trei echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article