teleormaneanul.ro

Haralambie Epure l-a “îngropat” pe Marin Țole – “Stadionul și Casa de Cultură sunt proiectele CNI”

Must read

Fără să-și propună, candidatul PNL la Primăria Alexandria, Haralambie Epure i-a luat de pe cap primarului în funcție atât Casa de Cultură, cât și Stadionul – două obiective de investiții a căror realizare trenează de ani de zile și pentru care Victor Drăgușin a fost adesea criticat. Astfel, într-o conferință de presă ținută la sediul său de partid, Haralambie Epure a spus că Victor Drăgușin “se laudă“ cu Casa de Cultură și cu Stadionul, deși cele două sunt proiecte ale Companiei Naționale de Investiții (CNI).

- Publicitate -

“Că o să vină, că o să facă Casa de Cultură și Stadionul. Repet, sunt proiectele CNI-ului. Tot timpul s-a lăudat cu ele, dar le vedem în ce stadiu sunt”, a spus Haralambie Epure.

Prezent la conferință și întrebat de reprezentanții presei care este motivul pentru care cele două obiective de investiții nu sunt finalizate nici acum, Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării – în a cărui subordine se află CNI, și candidat PNL la președinția Consiliului Județean, a încercat să paseze vina pe constructor și pe pandemie.

“Știți cum se întâmplă cu constructorii… s-a început lucrarea, nu a putut să fie dusă la bun sfârșit de un constructor, iar acum este alt constructor (…)S-a întâmplat următorul fenomen și probabil a fost o perioadă de stagnare din partea constructorului, imediat după pandemie și chiar înainte au început să crească prețurile la materialele de construcții”, a spus Marin Țole.

De ani de zile alexăndrenii așteaptă ca cele două obiective de investiții să fie finalizate, însă acestea au rămas la stadiul de șantier, unul dintre ele chiar în mijlocul orașului.

- Advertisement -

More articles

Latest article