teleormaneanul.ro

Grav accident rutier la Peretu – O persoană a decedat, o alta a fost grav rănită

Must read

O persoană a decedat și o alta a fost grav rănită după ce autocamionul în care se aflau a părăsit partea carosabilă și s-a lovit de un cap de pod, duminică dimineață, pe Drumul European 70, pe raza localității Peretu, la ieșire spre Roșiori de Vede. Potrivit ISU Teleorman, este vorba despre doi bărbați cu vârste de aproximativ 40 de ani, găsiți încarcerați de echipajele de salvare, unul dintre aceștia cu multiple traumatisme, iar cealalt cu leziuni incompatibile cu viața.

- Publicitate -

Ambele persoane au fost extrase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Victima politraumatizată a fost preluată de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță, a primit primul ajutor și a fost transportată la Spitalul Județean Alexandria.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Advertisement -

More articles

Latest article