teleormaneanul.ro

Grav accident rutier la Orbeasca de Jos – A fost solicitat elicopterul SMURD

Must read

Doi adulți și trei copii au fost răniți într-un grav accident de circulație produs, sâmbătă-după amiază, pe DJ504, pe raza localității Orbeasca de Jos, a anunțat ISU Teleorman.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, a fost implicat un singur autoturism în evenimentul rutier din care au rezultat cinci victime, respectiv o femeie de aproximativ 40 ani, inconștientă, cu multiple traumatisme; un bărbat de circa 40 ani, inconștient, cu multiple traumatisme; un copil de aproape 13 ani, inconștient, cu multiple traumatisme; un copil de circa 4 ani, conștient (cu traumatism cranian), dar și un copil de aproximativ 3 ani, în stop cardiorespirator, pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD. Celelalte patru victime au fost preluate de echipajele de salvare și transportate la spitalul din Alexandria.

Din primele date, se pare că șoferul mașinii ar fi pierdut controlul volanului, din cause ce vor fi stabilite ulterior de oamenii legii, iar autoturismul a intrat în șanț, unde s-a lovit de un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o mașină de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță cu cinci echipaje medicale.

- Advertisement -

More articles

Latest article