teleormaneanul.ro

Gospodărie incendiată la Grădișteanca

Must read

Aproape 300 de baloți de plante furajere și aproape 200 de kg de lemne de foc s-au fpcut scrum, duminică, într-o gospodărie din satul Grădișteanca, comuna Gălăteni. Potrivit ISU Teleorman, din primele verificări a reieșit că focul a fost pus intenționat de o persoană necunoscută, motiv pentru care cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Publicitate -

În acest caz, proprietarii gospodăriei au sunat la 112, la ora 00.35, când flăcările se extinseseră la o magazie de lemne, cu pericol de propagare la celelalte anexe gospodărești și casa de locuit, a anunțat ISU Teleorman.

La locul evenimentului s-au deplasat 14 pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și o motopompă. După aproape două ore, echipajele de pompieri au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor și stingerea în totalitate a incendiului, reușindu-se salvarea anexelor și locuinței.

În ultimele trei zile, pompierii teleormăneni au participat la 132 evenimente, dintre acestea 22 de incendii, izbucnite o locuință din municipiul Roșiori de Vede, la o anexă gospodarească în localitatea Grădișteanca (Gălăteni), la un autoturism în municipiul Alexandria, un altul la un tomberon și 18 incendii de vegetație uscată și gunoi menajer pe raza localităților Turnu Măgurele (2), Lăceni, Voievoda (2), Buzescu, Roșiorii de Vede, Traian, Vedea, Blejești, Spătărei, Prundu, Siliștea, Rădoiești Vale, Videle, Gălăteni, Storobăneasa și Viișoara.

- Advertisement -

More articles

Latest article