teleormaneanul.ro

Fostul internațional Eugen Trică este noul antrenor al CSM Alexandria

Must read

CSM Alexandria are un nou antrenor principal, al patrulea din acest sezon. Fostul international Eugen Trică a semnat cu echipa alexăndreană și și-a asumat datoria de onoare de a încerca să salveze echipa de la retrogradare, se arată într-un anunț al conducerii FCM Alexandria. Potrivit sursei citate, Eugen Trică a semnat, joi, înțelegerea contractuală.

- Publicitate -

“Noul antrenor al echipei de fotbal CSM Alexandria este fostul internațional Eugen Trică. El a semnat astăzi, la sediul clubului, înțelegerea contractuală și, implicit, și-a asumat datoria de onoare de a încerca să salveze echipa de la retrogradare.

În vară, Eugen Trică a fost la un pas de a fi numit antrenorul echipei bulgare, pentru care a și jucat, CSKA Sofia. În acest tur de campionat el a antrenat în Liga a III-a, la Gloria Băneasa.

Eugen Trică are 4 selecții în echipa națională a României, iar ca jucător este campion și câștigător al Cupei atât în România, cât și în Bulgaria.

Îi urăm bun venit la club lui Eugen Trică și îi mulțumim că, în acest moment foarte dificil, a ales să lupte, alături de noi, pentru îndeplinirea obiectivului de a evita retrogradarea.

Împreună suntem CSM Alexandria!”, transmit reprezentanții FCM Alexandria.

- Advertisement -

More articles

Latest article