teleormaneanul.ro

Fetiță de 9 ani, violată în toaleta școlii/ Poliția a deschis dosar penal

Must read

Oamenii legii au deschis un doar penal și fac cercetări, după ce bunica unei fetițe de 9 ani, din Mârzănești, a sesizat autoritățile despre faptul că micuța ar fi fost violată în toaleta unității școlare la care învață. Fapta s-ar fi produs marți, 27 septembrie, transmite IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, în acest caz au fost sesizate atât DGASPC Teleorman, cât și Inspectoratul Școlar Județean.

- Publicitate -

“În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzănești, județul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgență 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la fața locului din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma veficărilor efectuate s-au stabilit următoarele:

Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unității de învățământ din localitatea Mârzănești.

Au fost sesizate DGASPC Teleorman și Inspectoratul Școlar, iar fetița a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situației de fapt, împreună cu tutorele acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „viol” , urmând a se propune soluție legală, prin Parchetul competent”, transmite IPJ Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article