teleormaneanul.ro

Fenomenul șoferilor drogați la volan ia amploare

Must read

Dacă în urmă cu ceva vreme oamenii legii se intersectau frecvent în trafic cu șoferi băuți, acestora li s-a adăugat, de ceva timp, o nouă categorie – cea a celor drogați. Astfel, după ce, la finalul săptămânii trecute, un tânăr de 19 ani, din Buzescu, a fost prins la volanul unei mașini furate, drogat fiind, miercuri seară a venit rândul unui alt tânăr aflat sub influența substanțelor psihoactive, de această data din Nenciulești, să dea ochi cu oamenii legii.

- Publicitate -

“La data de 7 iunie, a.c., ora 20.43, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un tânăr de 18 de ani, din comuna Nenciulești, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice”, informează Poliția Teleorman.

Pentru că aparatul Drugtest a indicat că acesta consumase droguri, în cauză a fost întocmit un dosar penal săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

- Advertisement -

More articles

Latest article