teleormaneanul.ro

Două unități medicale din județ primesc containere pentru triajul epidemiologic

Must read

Unitate sanitară suport COVID încă din primăvara anului 2020, Spitalul Municipal Caritas Roșiori de Vede a solicitat, recent, un container pentru efectuarea triajului epidemiologic. Solicitarea către autoritățile centrale va fi făcută de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, o hotărâre în acest sens fiind adoptată marți, 4 ianuarie. Aceeași hotărâre prevede și un container pentru efectuarea triajului epidemiologic pentru Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

- Publicitate -

„Se aprobă solicitările de scoatere de la rezervele de stat, cu titlu gratuit, a două construcţii uşoare din elemente modulate, cu cazarmamentul aferent şi a două radiatoare electrice, ce vor fi destinate organizării punctelor de triaj observaţional/epidemiologic al populaţiei afectate de virusul SARS-CoV-2, care se va prezenta pentru acordarea asistenţei specializate la Spitalul Municipal ”Caritas” Roșiorii de Vede, respectiv la Spitalul Județean de Urgență Alexandria”, se arată în hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Cea de-a doua unitate sanitară suport COVID din județ, Spitalul Municipal Turnu Măgurele a primit un astfel de container pentru efectuarea triajului epidemiologic încă din luna octombrie a anului trecut.

- Advertisement -

More articles

Latest article