teleormaneanul.ro

Depistat în trafic la volanul mașinii, deși consumase substanțe psihoactive

Must read

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Teleorman, a fost depistat în trafic de oamenii legii, în noaptea de luni spre marți, sub influența substanțelor psihoactive. Concret, tânărul s-a urcat la volanul mașinii, după ce a consumat cannabis, motiv pentru care s-a ales cu un dosar penal.

- Publicitate -

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat un tânăr în vârstă de 23 ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea un autotursim având un comportament neobișnuit. Prin urmare, tânărul  a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat rezultat pozitiv THC-5 (canabis) și aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acesta a refuzat însă prelevarea mostrelor biologice de sânge și urina.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa substantelor psihoactive și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -

More articles

Latest article