teleormaneanul.ro

Cursuri online în 12 școli din județ, de luni – Vezi situația pe localități

Must read

Elevii a 12 unități școlare din județ, școli și grădinițe din localitățile Călmățuiu, Nicolae Bălcescu, Bujoru, Cosmești, Ciuperceni, Izvoarele, Purani, Suhaia și Țigănești, vor face cursurile online săptămâna viitoare, potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul Școlar Județean. În toate celelalte instituții de învățământ, elevii vor merge la școală, cursurile fiind derulate în format fizic, arată sursa citată.

- Publicitate -

Situația fiecărei unități școlare din județ poate fi consultată accesând pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean: http://www.isjtr.ro/mat/anunturi/Rata_vaccinare_per_UI_TR_19nov2021.pdf .

Numărul instituțiilor de învățământ pentru care cursurile se derulează cu prezență fizică a crescut, după ce Ministerul Educaţiei a permis reluarea activităţilor fizice în şcolile din localităţile cu incidenţa cazurilor de COVID-19 sub 3 la mia de locuitori, dar şi după creşterea procentului de profesori vaccinaţi.

Conform ultimelor raportări, judeţul Teleorman are o rată a îmbolnăvirilor cu COVID-19 de 3.35 la mia de locuitori.

Cea mai mare incidenţă a îmbolnăvirilor în judeţul Teleorman este la Stejaru, de 10.98 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, în timp ce municipiul Alexandria are 3.51 cu 172 de infectări în ultimele 14 zile.

- Advertisement -

More articles

Latest article